Marca
Talla sabates
Jugadors
Filter

Calçat Basket Junior

En 24Segons comptem amb el millor catàleg de sabatilles de bàsquet en talla Júnior. Els més joves, aquells que comencen la seva marxa en aquest meravellós esport, també necessiten les millors prestacions per als seus primers passos. Els nostres joves són el futur del bàsquet, i hem d'assegurar-nos que estiguin en bones mans.

Juga com els teus ídols

El que té de bo el bàsquet és que sempre hi ha algú a qui idolatrar. Ja sigui pel seu físic, el seu defensa, la seva capacitat d'anotació... Cada jugador i jugadora té el seu estil, i segur que aquest es veu representat en algun dels millors jugadors de bàsquet del món. Aquests que es converteixen en els nostres ídols des del principi.

Per a jugar com el teu jugador favorit, per què no començar pels peus? Si bé pots rendir-li tribut amb la seva Samarreta Swingman Júnior, per a sentir exactament el mateix que el teu ídol, comença per les sabatilles. Descobreix què necessita LeBron James per a ser la llegenda que és; o quin tipus d'amortiment necessita James Harden per a ser imparable en atac. Una part molt important de l'èxit de les estrelles del bàsquet resideix en el rendiment de les sabatilles. Són el principal aliat en la pista i t'ajudaran a potenciar totes les teves habilitats. Consulta qualsevol dubte a [email protected].es i tria la sabatilla correcta!

Altres enllaços d'interès:

Comptem amb un dels majors repertoris de roba de bàsquet Júnior. Des de productes de la nostra Botiga NBA fins a la millor col·lecció de samarretes Jordan. Tot el que puguis necessitar per al teu look diari, tant dins com fora de la pista.
A més, si vols millorar les teves aptituds físiques, la teva alimentació i els teus moviments, la 24Zone és el teu lloc. Un portal d'experts que t'ajudaran a aconseguir els objectius que et marquis i a millorar com a jugador de bàsquet. El camí comença aquí!

Tancar