Marca
Talla
Filter

Gorres Jordan

L'afició per les gorres de bàsquet porta present des de fa molts anys. Un dels complements de bàsquet amb més varietat d'estils, colors i dissenys per a anar sempre de la manera que més t'agradi. I, com no, la marca Jordan no anava a ser menys. Les gorres Jordan són un dels nostres principals productes en 24Segons, on hi ha multitud de dissenys perquè triïs el que millor s'adeqüi als teus gustos i necessitats.


Dins de la roba Jordan disponible, existeixen moltes col·leccions que es complementen amb gorres Jordan. Dissenys trencadors, uns altres més elegants i discrets... Tot el que puguis necessitar està tan sols a uns clics. No et quedis sense la teva gorra Jordan!

Compra la teva gorra Jordan al millor preu

Els diferents dissenys i característiques de les nostres gorres Jordan permeten també una diferència de preus considerables, entre els quals trobaràs el model ideal per a tu. Decideix-te entre gorres Jordan, gorres NBA, gorres snapback o gorres NBA retro. Ho tenim tot i està esperant-te!


La col·lecció de la marca Jordan és molt gran i es renova constantment, per la qual cosa en 24Segons sempre trobaràs material Jordan nou perquè mantinguis el teu look al més pur estil de Michael Jordan.

Les gorres Jordan més venudes

Cansat de buscar les gorres Jordan més venudes? No et preocupis més. En 24Segons tenim un catàleg molt ampli i disponibilitat contínua dels millors models de productes i gorres Jordan. Les gorres Jordan blanques i les gorres Jordan negres, per exemple, estan sempre entre les més demandades per la seva comoditat i la seva facilitat per a combinar amb el teu look. Aquí trobaràs moltíssimes opcions dins d'aquests colors perquè el teu estil de la marca Jordan continuï intacte.


La marca Jordan s'ha convertit en una cosa molt més gran que el bàsquet. És un estil de vida, una marca amb la qual sentir-nos identificats tant dins com fora de la pista i en la qual hem de confiar per a crear el nostre propi look lifestyle. Sempre amb Michael Jordan present!

Tancar