ClickCease Samarretes NBA oficials per a portar al teu equip amb tu | 24segons
Marca
Talla
Jugadors
Preu
16 320
Gènere
Edat
Edició
Màniga
Tipus de Pantalons
Equip
Equips WNBA
Materials
Filtrar

Samarretes NBA

En l'última dècada, l'NBA ha aconseguit globalitzar-se d'una forma tan extrema que tenim accés i continuïtat a tota la competició en tot just un parell de clics. La millor lliga de bàsquet del món està a tot arreu, i a nosaltres els amants del basket, no ens pot alegrar més.


Qui no ha somiat amb jugar amb la Samarreta Swingman del seu jugador de basket favorit. A manera de tribut, a manera de motivació o de suport. Jugar a l'esport que t'apassiona vestint la mateixa pell que els jugadors de la NBA, no té preu.


El bàsquet internacional és més un esport de gaudi que de colors. Ets de franquícies o de jugadors?De plantilles puntuals o fidel a un equip passi el que passi? El motiu no importa. La realitat és que, per un motiu o un altre, els jugadors i jugadores de bàsquet busquem semblar-nos, encara que sigui a través d'una samarreta NBA, als nostres ídols del parquet.

Top Samarretes NBA 2020

L'NBA té els millors dissenys de samarretes de bàsquet, així com les seves franquícies dissenyen els millors productes per als seus afeccionats. En 24Segons comptem amb productes dels equips de la NBA. Des de l'edició Icon Swingman fins a les samarretes City Edition, passant per les Association Swingman i Hardwood Classics. Tots els llançaments i estils disponibles en l'NBA estan a l'abast de la teva mà aquí. No et perdis res!


Així com hi ha productes d'enguany, també ens encanten les samarretes NBA retro dels millors jugadors de la Història del bàsquet, cortesia de Mitchell&Ness. Si busques Samarretes NBA Authentic de Michael Jordan o Kobe Bryant, en 24Segons t'oferim el millor catàleg perquè rendeixis tributs als teus ídols. Un amplíssim catàleg d'opcions que et farà dubtar molt abans de decidir-te. Que visqui l'NBA!

Samarretes NBA de màniga curta

El suport a la NBA no es mostra només amb les samarretes Swingman, sinó també en el dia a dia. El bàsquet s'ha convertit en un corrent i un estil de vida. Lluir els nostres colors és fàcil tant dins com fora de la pista gràcies a les samarretes de bàsquet de màniga curta. Creades a partir de material transpirable i fresc, la sensació de comoditat és duradora. I sempre defensant al teu equip NBA favorit!

Samarretes NBA per a nens

Els més joves tenen una vida per davant per a gaudir cada dia de bàsquet. L'NBA ha de ser el reflex de la seva passió per aquest meravellós esport i en 24Segons volem contribuir a això. Tots i totes, quan som joves, idolatrem als nostres jugadors de bàsquet favorits. Un dels desitjos més grans sempre és aconseguir la samarreta dels teus ídols. Aquí, podem fer aquest somio realitat. En la secció NBA Júnior trobaràs tot el que cerques sobre els millors equips de la NBA. Samarretes NBA barates, samarretes NBA de màniga curta... Totes les samarretes de bàsquet que cerques estan en 24Segons.

Tancar