Parrilla
Gènere
Edat
Manufacturers
Talla
Talla sabates
Jugadors
Price
Materials
Color
Filtre

recomendadas solo para ti

Calçat Basket

En 24Segons ens prenem de debò les sabatilles de bàsquet. Per a nosaltres no existeixen les sabatilles de basket perfectes, però si que existeixen les sabatilles perfectes per a tu. És igual si ets més de Nike Basketball o d'Adidas Hoops, si ets fan de Stephen Curry i els seus Under Armour, o per contra ets més clàssic i mai et poses res que no siguin unes sabatilles Jordan. En 24Segons tenim totes i cadascuna de les sabatilles que estàs buscant.

Com triar unes sabatilles de bàsquet?

A l'hora de buscar unes sabatilles de bàsquet és molt important que tinguis en compte diferents factors, com l'estil de joc. No és el mateix un base tirador que un pivot dominant, per això és indispensable que us deixeu aconsellar pels nostres assessors a les nostres botigues o preguntar-nos a través de les nostres xarxes socials o del nostre xat quines són les sabatilles de bàsquet ideals per a tu. També has de tenir en compte la superfície on jugaràs, a pesar que totes les sabatilles de bàsquet s'han fabricat per a jugar en pistes interiors, hi ha alguns models que són més resistents que uns altres, tingues en compte això a l'hora de triar-les.

Equipar als més petits

Molts pares ens diuen que als jugadors joves els val qualsevol cosa. No és cert, les sabatilles de bàsquet per als més petits són igualment importants que per als adults. Sí que és cert que els materials són diferents, però això és perquè les sabatilles per a nens han de ser més resistents que les sabatilles de bàsquet d'adult. Sigueu conscients que el peu d'un nen és fins i tot més delicat que el d'un adult, per la qual cosa comprar unes sabatilles de bàsquet de nen inadequades pot ser que no sigui molt bona idea. Visita la nostra secció de sabatilles bàsquet nen per a perdre't entre el sense fi de models disponibles.

Quin amortiment és millor?

Igual que les sabatilles de bàsquet, no existeix un amortiment ideal, sinó que cal tenir en compte com s'adapta a tu millor. Un amortiment estable serà molt important per als especialistes tiradors mentre que una més reactiva serà fonamental per a aquells jugadors de bàsquet més explosius. Nike Zoom Air, Nike React, Adidas Lightstrike, UA HOVR, són algunes dels millors amortiments perquè són molt completes, mira bé la fitxa de cadascuna de les nostres sabatilles de bàsquet per a triar la que millor s'adapti a tu.

En 24Segons tenim una frase que repetim molt als nostres clients, les sabatilles de bàsquet ideals són aquelles en les quals no penses mentre estàs jugant. Heu de pensar que les sabatilles de bàsquet són una extensió del vostre peu i per això s'han d'ajustar de la millor manera possible al teu estil de joc i per què no, al teu estil de vida.

En qualsevol cas, visita nostra 24Zone per a conèixer les característiques de les millors sabatilles del mercat, així com trucs i hàbits d'entrenament que t'ajudaran a aconseguir el següent nivell.

Altres seccions que et poden interessar

Troba la pilota perfecta en la nostra secció de Pilota de bàsquet

Ets de Jordan? Llavors no pots perdre't les nostres seccions de Sabatilles Jordan i Dessuadora Jordan

Més informació
Enviaments gratuïts

A la península a partir de 90€.

Asistent personal

Et donem assistència personalitzada

Pagament a la carta

Rebeu la seva comanda abans de pagar-la o
fraccioneu-la fins a 12 mesos.