Parrilla
Manufacturers
Talla
Jugadors
Price
Gènere
Edat
Màniga
Tipus de Pantalons
Equip
Materials
Seleccions Nacionals
Filtre

recomendadas solo para ti

Dessuadores

La influència d'una llegenda del bàsquet com Michael Jordan porta molts anys estesa més enllà de les pistes de basket. La seva figura, la seva grandesa i la seva competitivitat són qualitats a plasmar en qualsevol àmbit de la vida, i així ho reflecteix la col·lecció de la marca Jordan.

Un no sols porta la samarreta de Michael Jordan per admiració com a jugador de bàsquet; la roba de Michael Jordan s'emporta per la seva qualitat i pel que representa en el seu dia a dia. En 24Segons som fidels a l'ADN de Air Jordan i us portem la major col·lecció de dessuadores Jordan i al millor preu.

Quins tipus de dessuadores Jordan tenim

En 24Segons podràs trobar un extens catàleg de dessuadores Jordan per a tots els gustos. Amb i sense caputxa, amb butxaques i sense butxaques; cremallera, impermeable... Centenars d'opcions on triar! Però sempre, sempre compartint els mateixos valors d'identitat: la perfecció, l'aire de grandesa que suposa vestir com MJ i per descomptat, la seva altíssima qualitat.

La cultura del basket ha anat més enllà de les pistes de bàsquet i s'ha convertit en un estil de vida. A les nostres botigues oferim productes dels millors materials tant per a dins com per a fora de la pista. Les dessuadores de bàsquet solen ser idònies per a jugar a basket, escalfar abans dels partits i, d'altra banda, per a lluir un look casual i desenfrenat sense deixar de mostrar la teva admiració per Michael Jordan.

Dessuadores Jordan per a home

Molts dels quals ara sou adults habeu vist de la carrera de Michael Jordan vestint la samarreta dels Chicago Bulls. Una carrera que va canviar la perspectiva de la NBA a nivell global i que va reunir nombrosos títols, individuals i col·lectius. Mitjançant aquestes dessuadores Jordan pots mostrar la teva admiració i respecte per la seva figura i el seu llegat, alhora que gaudeixes de la màxima qualitat i de l'estil que t'agrada.

Dessuadores Jordan per a nens

Als més petits, aquests joves amants del bàsquet, és llei mostrar-li qui és Michael Jordan i quins assoliments va aconseguir. A base de treball, perseverança i motivació va arribar a realitzar tot el que es va proposar. Per a qualsevol jugador de bàsquet, sigui de l'edat que sigui, la figura de MJ és una cosa que sempre s'ha de conèixer.

El llegat de Air és tal que desferma passió també en els més petits de la família. Per això, en 24Segons treballem per a oferir-te la millor col·lecció de dessuadores Jordan per a nen/a, on la qualitat dels materials és tan important per a la comoditat diària dels nostres nens, igual que ocorre amb les sabatilles Jordan.

Més informació
Enviaments gratuïts

A la península a partir de 90€.

Personal assistant

Et donem assistència personalitzada

Pagament a la carta

Rebeu la seva comanda abans de pagar-la o
fraccioneu-la fins a 12 mesos.