Parrilla
Manufacturers
Talla
Jugadors
Price
Gènere
Edat
Edició
Màniga
Tipus de Pantalons
Equip
Materials
Seleccions Nacionals
Filtre

recomendadas solo para ti

Samarretes

Samarretes Jordan per a Home i Nen

En 24Segons, a més de la nostra botiga NBA, podràs gaudir de la millor col·lecció de roba de la marca Jordan. Un enorme catàleg de productes de les millors qualitats per a garantir el teu estil i comoditat durant tot el dia.


Si busques samarretes de bàsquet, en aquesta secció trobaràs tots els models de samarretes Jordan disponibles en el mercat i al millor preu. Nombrosos dissenys inspirats en l'elegància i el llegat d'un jugador de bàsquet històric com és Michael Jordan, llegenda dels Chicago Bulls. A més, la marca Jordan només treballa amb el millor material, proporcionant-te la frescor i suavitat necessàries perquè la usis tant dins com fora de la pista.


El més joves també tenen un gran catàleg de samarretes Jordan. En la nostra secció Júnior trobaràs moltíssims dissenys perquè idolatrar a Michael Jordan sigui un costum des de molt petits. Un jugador de la seva talla i la seva grandesa mereix que la seva història sigui coneguda des de molt joves.

Les últimes novetats en samarretes Michael Jordan

La grandesa de Michael Jordan és cada vegada major i després de l'emissió del documental The Last Dance, la seva figura s'ha conegut fins i tot més que abans. És per això que els productes de la marca Jordan són cada vegada més, perquè la demanda dels afeccionats que se senten identificats amb ell és cada vegada major.


La samarretes Jordan són un habitual en els nostres armaris per la seva comoditat contínua, la seva altíssima qualitat que permet molts usos i pels seus cridaners dissenys, que agraden tant als més joves com als adults. I és que si t'agrada el bàsquet, la marca Jordan és ideal per a tu.


En la nostra Secció de Samarretes Jordan trobaràs totes les novetats del mercat i que et portem a 24Segons. Una infinitat de productes que treballem per a portar-te durant tot l'any. A més, pots combinar-les amb les nostres Dessuadores Jordan o els Pantalons Jordan, sempre de la millor qualitat.

Buscant samarretes Jordan amb el número 23? Les tenim per a tu

A més de la col·lecció de roba d'ús diari de la marca Jordan, en 24Segons tenim el millor catàleg de Samarretes NBA Authentic de Michael Jordan. La llegenda dels Chicago Bulls bé mereix el nostre reconeixement portant la seva samarreta NBA oficial tant dins com fora de la pista. La samarreta Jordan amb el número 23 és un dels productes més venuts a les nostres botigues, gràcies a la gran varietat de models que Michael Jordan va utilitzar durant la seva carrera en els Bulls, on va guanyar 6 anells de la NBA.


Sabies que no sempre va portar el número 23? La samarreta de Michael Jordan va variar en 2 ocasions. En primer lloc, després de tornar de la seva primera retirada, Michael Jordan va portar el dorsal 45, a manera de començar una nova etapa. No obstant això, poc temps després es va adonar que el seu veritable foc estava en el 23 i va tornar a ell.


En una altra ocasió, durant un partit de la NBA, algú va robar la samarreta dels Chicago Bulls amb el número 23, obligant-lo a utilitzar una amb el número 12 que també va passar a la Història del bàsquet.

Més informació
Enviaments gratuïts

A la península a partir de 90€.

Personal assistant

Et donem assistència personalitzada

Pagament a la carta

Rebeu la seva comanda abans de pagar-la o
fraccioneu-la fins a 12 mesos.