Parrilla
Gènere
Edat
Manufacturers
Talla
Jugadors
Price
Edició
Equip
Materials
Filtre

recomendadas solo para ti

Mitjons

Al més mínim detall es troba la diferència. Per a practicar bàsquet al més alt nivell és indispensable portar mitjons de bàsquet de qualitat. És el material que està en contacte directe amb els teus peus, tan sacrificats en cada entro. Per això, en 24Segons tens una àmplia varietat d'opcions d'alta qualitat perquè mantinguis la teva comoditat durant llargues sessions d'entrenament.

Els mitjons de bàsquet de les millors marques

Nike, Jordan, adidas, Spalding... Qualsevol marca de qualitat es troba dins del catàleg de 24Segons. Gaudeix de les característiques de cadascun i tria aquells mitjons de bàsquet que millor s'adaptin al teu peu, la teva trepitjada i la transpirabilitat que necessitis.

Mitjons de bàsquet adult

En 24Segons trobaràs una infinitat d'opcions de mitjons de bàsquet adult, tant per a home com per a dona. Models de diferents altures, materials i alcochados que et faran sentir còmode/a en els teus partits i entrenaments. Si busques mitjons alts, no deixis de revisar les opcions de Nike Elit Crew o els pack de 3 mitjons Jordan. La millor qualitat al millor preu!

Mitjons de bàsquet nen

Els més joves també requereixen cures i protecció. Els mitjons de bàsquet per a nen són un dels nostres best sellers. A les edats més primerenques, garantir la comoditat és una cosa fonamental per al correcte creixement. Nosaltres cuidem fins al més mínim detall, i l'elecció dels mitjons de bàsquet adequats és una cosa crucial perquè els més petits de la casa comencin a gaudir de basket des de molt primerenc.

Més informació
Enviaments gratuïts

A la península a partir de 90€.

Asistent personal

Et donem assistència personalitzada

Pagament a la carta

Rebeu la seva comanda abans de pagar-la o
fraccioneu-la fins a 12 mesos.