Marca
Talla
Filter

Motxilles de Bàsquet

No saps on guardar tot el necessari per als teus entrenaments i partits? Aquí tens totes les motxilles de la millor qualitat i prestacions perquè triïs la que millor s'ajusti a les teves necessitats. Multitud de marques i amb moltes mesures diferents. El que és clar és que sabem que el basket requereix de material de qualitat, i en 24Segons estem per a oferir-te tot el que necessitis.

Principals marques de motxilles de bàsquet

Igual que amb la resta del nostre catàleg, en 24Segons treballem per a fer-te arribar la millor qualitat en motxilles de bàsquet. Les millors marques, com Nike, Jordan, adidas o Spalding, treballen amb nosaltres per a oferir-te moltes opcions i de diferents característiques. Preparat per a triar?

Si necessites portar les teves sabatilles de bàsquet a totes parts, tenim opcions per a tu; Si d'altra banda, el teu fidel acompanyant és la pilota, en 24Segons també tens on triar. Que busques una motxilla de bàsquet més petita? No deixis de revisar el nostre ampli catàleg i deixa't sorprendre per 24Segons.

Quins tipus de motxilles de bpasquet existeixen?

Existeixen tots els models que facin falta per a satisfer les teves necessitats. Motxilles grans, mitjanes i petites; Amb diversos bosillos individuals o amb una butxaca central molt gran. Gaudi de totes les nostres possibilitats i tria la que millor et vingui.

D'altra banda, si buscasuna opció més econòmica i reduïda, no et perdis les nostres bosses de bàsquet. Els clàssics Gym Sacks ultra lleugers també estan en 24Segons. Porta amb tu tot el necessari i que ningú et freni a l'hora de la veritat.

Tancar