Parrilla
Gènere
Edat
Manufacturers
Talla sabates
Jugadors
Price
Color
Filtre

recomendadas solo para ti

Dame Lillard

Damian Lillard s'ha convertit per mèrits propis en un dels millors jugadors de tota l'NBA. El base de Portland Trail Blazers és, a més, dels més volguts per afins i rivals. La seva lleialtat a la franquícia que li va seleccionar en el Draft de la NBA i les seves increïbles actuacions en els Playoffs de la NBA li han convertit en tota una icona en Oregon.

Una de les sabatilles més venudes en 24Segons són les Adidas Dame Lillard. Un producte a l'altura de les exigències de tot un All Star de la NBA. No et quedis sense provar-les i sé el rei de la pista!

Vesteix amb la roba Dame Lillard

Adidas ha convertit a Dame Lillard en un dels seus vaixells almirall. La seva notorietat dins i fora de la pista han fet créixer el seu nombre d'admiradors exponencialment fins a ser un dels jugadors més seguits de tota l'NBA. En 24Segons tenim material de la millor qualitat perquè facis costat al teu jugador favorit dins i fora de la pista.

Al costat de les seves sabatilles de bàsquet, Dame Lillard ens porta contínuament col·leccions de roba de bàsquet inspirats en la seva figura i en el seu rendiment en pista. Samarretes i pantalons de bàsquet creats amb els millors materials perquè la teva comoditat sigui el primer en fer costat al teu jugador favorit.

Les sabatilles Dame Lillard que sempre has volgut

En 24Segons comptem amb la major gamma de sabatilles de Dame Lillard de tot el mercat. Els últims llançaments, colors i talles estan sempre a les nostres botigues. Deixa't sorprendre per la varietat de la signature de Lillard i prepara't per a dominar als teus rivals en qualsevol situació en pista.

Creades a partir dels materials més innovadors d'Adidas, gaudiràs d'un amortiment sense precedents i una lleugeresa que et permetrà aconseguir la rapidesa de moviments del gran Dame Lillard.

Sabatilles adidas Dame 6 de Dame Lillard

Un dels best sellers en 24Segons han estat les adidas Dame 6. Una sabatilla totalment revolucionària que va portar a Dame Lillard al màxim nivell en pista. Però prepara't, les adidas Dame 7 donaran molt a parlar i el que vingui en el futur serà més i millor. Damian Lillard acaba d'aterrar en el olimpo d'estrelles de la NBA i té molt material que enviar-nos.

Més informació
Enviaments gratuïts

A la península a partir de 90€.

Personal assistant

Et donem assistència personalitzada

Pagament a la carta

Rebeu la seva comanda abans de pagar-la o
fraccioneu-la fins a 12 mesos.