Marca
Talla
Talla sabates
Jugadors
Filter

Kobe Bryant

És pràcticament impossible resumir el llegat de Kobe Bryant en unes línies, però la llegenda de Los Angeles Lakers bé mereix que siguin escrites. Kobe és el més semblant a Michael Jordan que l'NBA hagi pogut veure. Aquest substitut ideal que va adquirir, a més dels seus moviments, la mentalitat guanyadora de qui fora Campió de la NBA amb els Chicago Bulls en sis ocasions.


La samarreta de Kobe Bryant va sortir a la llum per primera vegada en 1996, on un jove xaval de 18 anys buscava menjar-se el món, començant per Los Angeles. I vagi que si ho va fer. Més de 20 anys després, Bryant s'ha convertit en un pilar en la història del seu únic equip, guanyant 5 anells espectaculars que quedaran sempre en el record.


Quants de [email protected] haurem dit: "Mamà, vull la samarreta de Kobe Bryant"?
Un jugador que va marcar una època, que va conquistar els nostres cors a base de lluita, de coratge i de canastres espectaculars. Sens dubte, un dels millors jugadors de la Història del bàsquet.

Sabatilles Nike Kobe Bryant

Kobe Bryant va canviar el futur de les sabatilles de bàsquet. Va ser el primer jugador que es va decantar per un model Low per al seu Signature. Un canvi radical que va crear un corrent per a la resta de models. Fanàtic de la tecnologia, les sabatilles de Kobe Bryant són sempre un èxit de vendes per la seva comoditat, el seu tacte i la teva lleugeresa. I òbviament, per ser per i per a Kobe.


En 24Segons us oferirem el millor de Kobe Bryant. Totes les seves sabatilles més exclusives seran a la nostra botiga online.

Recorda a Kobe Bryant amb les nostres espectaculars samarretes

Un jugador de llegenda en una franquícia de llegenda. Los Angeles Lakers serà sempre la casa de Kobe Bryant, i el Staples Center el seu jardí. La samarreta de Kobe Bryant és un dels productes més sol·licitats, sent sempre recordat com la gran llegenda baloncestística que és. El seu talent, la seva ètica de treball i la seva longevitat seran sempre recordats.


En 24Segons tenim les millors samarretes NBA retro de Kobe Bryant perquè llueixis amb orgull el nom i el dorsal del teu jugador favorit, tant dins com fora de la pista. No te les perdis!

Tancar