Encara no n'hi ha productes disponibles

Estigueu atents! Més productes es mostraran aquí a mesura que s'afegeixin.

Kyrie Irving

Roba i sabatilles Kyrie Irving

Benvingut a la secció especial de Kyrie Irving! Tot el que necessites i més de la gran estrella dels Brooklyn Nets. Kyrie Irving és un jugador especial, d'aquests que cada vegada que salta a la pista de bàsquet converteix l'esport en art. Un autèntic ballarí sobre el parquet que ens acostuma amb els seus increïbles highlights i jugades impossibles.


En 24Segons trobaràs tot el material esportiu sobre Kyrie, des de la seva samarreta NBA Swingman fins a les seves sabatilles de bàsquet, passant per les seves col·leccions de apparel especials. Els grans jugadors mereixen el nostre màxim reconeixement i un jugador de la talla i l'estil de Irving no podia faltar entre els nostres protagonistes.


Kyrie Irving va arribar a la NBA de mà dels Cleveland Cavaliers, que li van seleccionar en el número 1 del Draft de 2011. Des de llavors, la seva carrera no ha fet més que millorar, amb el punt àlgid del Campionat de la NBA al costat de LeBron James en 2015. Es convertia així en un dels millors bases de la NBA en l'última dècada.


Després de la seva etapa a Ohio, va marxar a Boston Celtics, on no van aconseguir aconseguir el seu objectiu més immediat: l'anell de Campions de la NBA. Durant la seva estada en els verds, la seva samarreta NBA va ser de les més venudes en 24Segons. Actualment, després de signar pels Brooklyn Nets al costat de Kevin Durant, tenim tota la seva col·lecció de samarretes oficials. No te les perdis!

Recorda a Kyrie Irving amb les nostres espectaculars sabatilles

Si hi ha algú que trenca el mercat cada vegada que llança unes sabatilles de bàsquet, aquest és Kyrie Irving. Són ja 6 els models del seu Signature oficial, però les sapes de basket de Kyrie són molt més que això. El base All Star compta amb una versió Takedown, les Kyrie Flytrap, i les Kyrie Low. Un elenc de sabatilles d'alt nivell que s'adapten al teu estil de joc i a qualsevol butxaca.


A més, les sapes de Kyrie Irving tenen un treball estètic molt gran darrere. És la Signature que més arrisca en colors i dissenys, i això en 24Segons ens encanta. Nombrosos colors diferents, inspiracions inesperades i, com no, tractant de ser el més cridaner i elegant possible.


En 24Segons apostem moltíssim per les sabatilles de Kyrie Irving pel seu altíssim rendiment, condicions i els seus dissenys, els quals creiem que abasten tots els estils. Troba el teu aquí!

Vesteix amb la roba de Kyrie Irving

A més de les seves sabatilles de bàsquet, la roba de Kyrie Irving està sempre entre les més venudes. Tota la col·lecció de Brooklyn Nets és referent a la seva base estrella, a més de disposar de les samarretes Swingman oficials: Icon, Statement i City Edition.


Amb l'11 a l'esquena, la samarreta de Kyrie Irving representa la voluntat d'aconseguir un nou anell per als Nets, que dipositen tota la seva confiança en un jugador d'elit com el base americà.


A més, Kyrie Irving té la seva pròpia línia de roba lifestyle, on ha dissenyat jaquetes, mitjons de bàsquet o motxilles de bàsquet entre altres. La màxima qualitat al costat d'una línia d'inspiració tan gran com és la figura de Irving.

Més informació
Enviaments gratuïts

A la península a partir de 90€.

Personal assistant

Et donem assistència personalitzada

Pagament a la carta

Rebeu la seva comanda abans de pagar-la o
fraccioneu-la fins a 12 mesos.